HTML

Kertész leszek...

Avagy minden, ami az ízletes és egészséges zöldségételekhez vezető úton előfordul, a rögöket is beleértve. Talajelőkészítünk, telepítünk, növényt védünk és ápolunk a magunk módján, majd szüretelünk, tárolunk, elkészítünk, feldolgozunk és elfogyasztunk. Tanulunk és próbálkozunk. Lesz majd tavaszi harmat, lágy szellő, simogató napsugár, szorgosan kopogó esőcseppek, és lesz még perzselő hőség, talajmenti fagy és jégverés is, bizony.

Friss topikok

Kaja

2011.08.11. 16:17 Évi..

Emlékeztető magamnak arról, hogy mely étkekről kell megemlékeznem a téli hónapokban, ha lesz rá időm. Ezen ételek általában egyáltalán nem különlegesek, csupán annyiban, hogy magunk termesztette csudálatos zöldségekből és gyümölcsökből készültek. Így dupla a sikerélmény is: egyszer a jól sikerült sütés-főzés miatt, másszor (és nekem ez a megfizethetetlen) a sikeres fajtaválasztás-talajművelés-vetés-növényápolás-betakarítás miatt.

Zöldsaláta-keverék zsenge répával és újhagymával

Sopszka saláta bruschettával

Őszibarack és leveles tészta

Polenta-torta gyümölcsökkel (a Dolce Vita blogról)

Barackos és szilvás gombóc

Lekvárok, befőttek, pálinka

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerteszkedunk.blog.hu/api/trackback/id/tr513146305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása